schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Situat in inima orașului, cu vedere frumoasă la Bosfor, Hilton Istanbul Bosphorus se află la doar 10 minute de mers pe jos de Piața Taksim și Nisantasi, cartierul comercial. Cel mai emblematic hotel din oraș oferă cazare in stil stațiune, cu camerele sale recent renovate, grădinile luxuriante și piscina emblematică. Piscina in aer liber, recent reproiectată, este inconjurată de arbori de magnolie uimitori, creand o atmosferă relaxantă. Hotelul are diverse restaurante cu opțiuni de luat masa exclusiviste. In plus, stația de metrou Taksim este la mai puțin de 5 minute, iar stația de metrou Osmanbey este la 13 minute de mers pe jos.

Camerele și suitele recent renovate de la Hilton Istanbul Bosphorus au balcoane cu vedere la Bosfor sau la grădini. Fiecare cameră are ferestre mari și o baie de marmură. Oaspeții se pot bucura de mic dejun continental gratuit, băuturi și gustări pe tot parcursul zilei la Executive Lounge, care oferă servicii private de check-in și check-out. Restaurantul Dragon servește mancăruri cantoneze și sichuane in timp ce oferă vederi panoramice ale naturii inconjurătoare. Barul și terasa Veranda oferă una dintre cele mai bune vederi ale Bosforului și vedere la grădinile luxuriante ale hotelului. Hotelul oferă, de asemenea, diverse facilități pentru oaspeții mai tineri, inclusiv locuri de joacă, incălzitoare de biberoane și cărucioare pentru copii.

Există, de asemenea, numeroase spitale in apropiere: Spitalul Acibadem Taksim este la doar 650 de metri, Clinicana Hair Transplant and Estetic Surgeries este la 750 de metri, iar Spitalul American este la 1,8 km. Aeroportul Istanbul este la 45 km de proprietate, iar Aeroportul Sabiha Gokcen este la 43,7 km. Centrul de Congrese din Istanbul, Centrul de Convenții și Expoziții Lutfi Kirdar și Teatrul in aer liber Harbiye Cemil Topuzlu sunt chiar langă Hilton Istanbul Bosphorus.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

GRAND LIZA HOTEL

Istanbul, Turcia

de la 117.5 /pers

RICHMOND ISTANBUL

Istanbul, Turcia

de la 295 /pers

ALMINA HOTEL

Istanbul, Turcia

de la 146 /pers