schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hilton Mall Of Istanbul se află in Istanbul, la 100 de metri de Mall of Istanbul, și oferă un restaurant, un centru de fitness, un bar și un lounge comun. Acest hotel de 5 stele are terasă și camere cu aer condiționat, acces gratuit la internet WiFi și baie privată. Oaspeții au la dispoziție sau recepție cu program non-stop, room service și schimb valutar.

Unitățile de cazare ale hotelului includ fierbător. Toate camerele de la Hilton Mall Of Istanbul sunt dotate cu TV și ușcător de păr.

La proprietate este servit in fiecare dimineață un mic dejun continental și tip bufet. Restaurantul Kuzine este deschis pe toată durata zilei și servește preparate internaționale și turcești. Barul din hol are o zonă de relaxare și o terasă de iarnă cu vedere la oraș.

Oaspeții de la Hilton Mall Of Istanbul au la dispoziție o baie turcească și o saună.

Proprietatea are o piscină interioară, un salon de coafură și un centru de afaceri.

Stadionul Olimpic Ataturk este la 3,5 km de hotel, iar Stadionul Basaksehir se află la 7 km de proprietate. Spitalul Universitar Medipol Mega este la 5 km, iar Spitalul Basaksehir Cam ve Sakura se află la 8 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Istanbul, situat la 22 km de Hilton Mall Of Istanbul.

Stația de metrou Masko este chiar in fața hotelului.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

GRAND LIZA HOTEL

Istanbul, Turcia

de la 117.5 /pers

RICHMOND ISTANBUL

Istanbul, Turcia

de la 295 /pers

ALMINA HOTEL

Istanbul, Turcia

de la 146 /pers