schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Localizare: hotelul este situat in apropiere de Plaja White Knight Bay si la 750 m distanta de Aeroportul International Sharm el-Sheikh. Facilitati hotel: 2 piscine, WiFi, transfer de la și/sau la aeroport, acces imediat la plajă, spa și centru de wellness, sală de fitness, restaurant, parcare gratuită, bar, zonă de plajă privată. Dotari camere: balcon, vedere la gradina, aer conditionat, baie privata, TV cu ecran plat, terasa, minibar. Servicii contra cost: serviciu de transfer, serviciu de curatatorie si calcatorie, snorkelling, scufundari, facilitati sporturi nautice, pescuit, echipament tenis, biliard, masaj, sala fitness, spa si centru wellness, sauna, jacuzzi. IMPORTANT: Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ. Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip serivicii incluse/neincluse si altele, fara a notifica in prealabil. Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului.
Facilitati camere

Camerele sunt dotate cu TV, minibar, Wi-Fi, facilitati pentru preparare ceai/cafea, seif si baie proprie.

Localizare

Atlantica Imperial Resort (Adults Only) este situat la malul marii, in statiunea Kolimbia, la 26 km fata de Aeroportul International din Rodos.
Staiunea Faliraki se afla la 14 km iar Lindos la 27 km.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor urmatoarele facilitati: receptie 24h, restaurant, bar, piscina, gradina, Wi-Fi, activitati pentru divertisment, fitness, acces facil la plaja.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

HAPPY LIFE VILLAGE DAHAB

Dahab, Sharm El Sheikh, Egipt

de la 106 /pers