schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hilton Skanes Monastir Beach Resort se află in Monastir, la 5,5 km de Golf Palm Links Monastir, și pune la dispoziție o piscină in aer liber, un centru de fitness, o grădină și parcare privată gratuită. Proprietatea are facilități pentru sporturi acvatice și o zonă de plajă privată, precum și o terasă și un bar. Proprietatea oferă o recepție deschisă non-stop, servicii de transport de la/la aeroport, un club pentru copii și WiFi gratuit in intreaga proprietate.

La acest complex, fiecare cameră este dotată cu birou, climatizare, cutie de valori și televizor cu ecran plat. Oaspeții pot savura zilnic un mic dejun tip bufet, continental sau american. Hilton Skanes Monastir Beach Resort are un restaurant care servește mancăruri din bucătăria italiană, mediteraneană și internatională. La cerere, sunt disponibile și preparate vegetariene și halal.

Hilton Skanes Monastir Beach Resort oferă o piscină interioară. La acest complex de 5 stele puteți juca tenis de masă și tenis. Acest complex se află la 11 km de Flamingo Golf Course și la 13 km de Sousse Archaeological Museum. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Habib Bourguiba din Monastir, situat la 3 km de Hilton Skanes Monastir Beach Resort.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

18 % Oferta Speciala
IBEROSTAR SELECTION KURIAT PALACE

IBEROSTAR SELECTION KURIAT PALACE

Monastir, Tunisia, Tunisia

de la 95 /pers

23 % Oferta Speciala
HILTON SKANES MONASTIR BEACH RESORT

HILTON SKANES MONASTIR BEACH RESORT

Monastir, Tunisia, Tunisia

de la 107 /pers

19 % Oferta Speciala
REGENCY HOTEL & SPA

REGENCY HOTEL & SPA

Monastir, Tunisia, Tunisia

de la 170 /pers