schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hondaafushi Island Resort este un resort privat din Maldive. Stațiunea este situata pe Vaikaradhoo, atolul Haa Dhaalu, la 40 de minute de Aeroportul International Male cu un zbor intern urmat de o plimbare de 15 minute cu barca cu motor. Situat pe insula Hondaafushi, în atolul Haa Dhaalu, Hondaafushi Island Resort pune la dispoziție un restaurant, un bar, piscină în aer liber, centru de fitness și o grădină. De asemenea, oaspeții au la dispoziție recepție cu program nonstop și acces gratuit la internet WiFi. Complexul servește mic dejun tip bufet în fiecare dimineață. Oaspeții pot juca darts și tenis de masă la Hondaafushi Island Resort.
Facilitati hotel

Restaurantul principal este un pavilion spatios in care puteti lua masa cu un meniu de tip bufet din intreaga lume, de la mancaruri clasice la delicii exotice. Bucatarii sunt, de asemenea, la indemana la statiile de gatit live pentru a-si adapta mancarurile proaspete dupa bunul plac. Thila Bar este unul dintre cele mai bune locuri de la Hondaafushi pentru a vedea apusurile spectaculoase. Este situat in

Localizare hotel

Statiunea Hondaafushi este situata pe atolul Haa Dhaalu, unul dintre cei mai curați atoli din Maldive, la 291 de kilometri de Aeroportul Internațional Male Velana. Un zbor intern dureaza 40 de minute, urmat de o calatorie de 15 minute cu barca cu motor. Transferurile cu zboruri interne sunt singura modalitate prin care vizitatorii pot ajunge pe aceasta insula minunata. 

Facilitati camere

Televizoare cu ecran plat, mini-frigidere, facilitati pentru prepararea de ceai si cafea și terase mobilate cu vedere la mare sunt disponibile in toate aceste camere elegante, cu podea din lemn și saltele cu baldachin. Situate pe malul marii, aceste 30 de bungalouri superioare pe plaja au un pat king-size cu baldachin, terasa privata cu pat de zi si baie privata cu dus in aer liber. Camerele sunt dotate cu

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Villa Park ex. Sun Island (Nalaguraidhoo)

Maldives, Maldive

de la 1635.5 /pers

Adaaran Select Hudhuran Fushi (Lhohifushi)

Maldives, Maldive

de la 1025 /pers

Reethi Beach Resort (Fonimagoodhoo)

Maldives, Maldive

de la 1227 /pers

SC ECO AVENTURA SRL | CUI RO41471099 | J40/10115/2019 | Licenta turism nr: 2322/06.10.2021| Polita asigurare seria I nr. 54747/ 17.10.2022 - 18.10.2023 - 17.10.2023 | Brevet turism nr: 00029079/ 30.03.2021 - Habără Cornel-Remus | M.D.R.T - 0800.86.82.82 | A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.