schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



DESCRIERE UNITATE DE CAZARE
Hotel Doina 3*** este situat pe faleza din sudul statiunii, intre hotelurile Delta si Sulina. Hotelul Doina se inalta pe 10 etaje si este construit perpendicular pe tarmul marii, ceea ce asigura vedere laterala catre mare din fiecare camera.


FACILITATI UNITATE
Dotari generale: 10 etaje, restaurant, terasa cu pergola retractabila, parcare proprie, lift.


DESCRIERE CAMERE
Dotari camere: televizor si cablu TV, racitor, baie cu dus. O parte din camerele duble twin si matrimoniale, precum si toate suitele, sunt prevazute cu aer conditionat.
Camera Queen**: camera dubla cu pat matrimonial, fara aer conditionat, mobilier vechi, TV LED, frigider (maxim 2 adulti)
Camera King** cu/ fara aer conditionat: camera dubla cu 2 paturi de o persoana alaturate sau pat matrimonial, mobilier vechi, TV LED, frigider (maxim 2 adulti si un copil sub 10 ani)
Standard Suite**: garsoniera standard compusa din o camera cu 2 paturi de o persoana si o camera cu canapea extensibila, cu aer conditionat, mobilier vechi, TV LED, frigider, balcon (maxim 3 adulti si un copil sub 10 ani)
Family Suite ***: garsoniera compusa din o camera cu pat matrimonial si o camera cu canapea extensibila, cu aer conditionat, mobilier nou, TV LED, frigider, balcon (maxim 3 adulti si un copil sub 10 ani)
Studio Queen***: camera dubla cu pat matrimonial, fara aer conditionat, mobilier nou, TV LED, frigider (maxim 2 adulti)
Studio King*** cu/ fara aer conditionat: camera dubla cu pat matrimonial, mobilier nou, TV LED, frigider (maxim 2 adulti si un copil sub 10 ani)
Studio Suite***: garsoniera modernizata compusa din o camera cu pat matrimonial si o camera cu canapea extensibila, cu aer conditionat, mobilier nou, TV LED, frigider, balcon (maxim 3 adulti si un copil sub 10 ani).


LOCALIZARE
Hotelul este pozitionat in zona de Sud a statiunii, la 20 de metri de plaja si 200 de metri de Aqua Magic, in vecinatatea hotelurilor Sulina, Delta si Meridian, la cateva minute distanta de Aqua Park, Telegondola si Cazinoul din Mamaia.
Plaja: larga, nisipoasa, cu intrare lina in mare.


ATRACTII TURISTICE
Aqua Park, Telegondola Mamaia, Satul de Vacanta, Cazinoul din Mamaia.


POLITICI
Check-in-ul se face la ora 15.00
Early check in se poate face de la ora 10.00 in functie de disponibilitatea camerelor. Pentru check in inainte de ora 10 se achita inca o noapte de cazare.
Check-out-ul se face pana la ora 12.00
Late check out se poate face pana la ora 14.00 in functie de disponibilitatea camerelor si doar in cazul in care anuntati la receptie inainte de ora 12.00. Pentru check out dupa ora 14 se mai achita inca o noapte de cazare.
Nu se accepta animale de companie.


SERVICII MASA
Micul dejun se serveste in sistem bufet suedez.


FACILITATI COPII
Camera King fara aer conditionat/ Camera King cu aer conditionat/ Studio King fara aer conditionat/ Studio King cu aer conditionat- capacitate maxima: 2 adulti si 1 copil 0- 9 ani
Standard Suite/ Family Suite/ Studio Suite- capacitate maxima: 3 adulti si 1 copil 0- 9 ani
Hotelul nu are in dotare paturi suplimentare.


Harta