schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul PrimaSol Ralitsa Superior Aquaclub este situat intr-o zonă liniștită plină de verdeață, la 950 de metri de plaja din Albena. Oaspeții au la dispoziție un serviciu gratuit de transfer cu autobuzul la plajă, la fiecare 30 de minute, intre orele 09:00 și 17:00. Tariful camerei include 2 șezlonguri și o umbrelă de soare.

Hotelul oferă servicii all inclusive plus și Dine Around in cazul sejururilor de minimum 7 nopți. Oaspeții au la dispoziție meniuri tematice seara la restaurantul principal al proprietății, preparate din bucătăria națională bulgărească și muzică live in taverna Ralitsa, un restaurant gourmet și un restaurant pe plajă. Barul din hol asigură băuturi răcoritoare.

Camerele sunt prevăzute cu aer condiționat, TV prin cablu, birou și balcon. Băile au duș, uscător de păr și articole de toaletă gratuite. Puteți inchiria un frigider și un seif de la recepție, la un cost suplimentar.

Hotelul PrimaSol Ralitsa Superior Aquaclub are o piscină in aer liber și o piscină interioară. De asemenea, există un club pentru copii și un loc de joacă.

Oaspeții proprietății beneficiază de intrare gratuită și de acces la piscinele și toboganele parcului acvatic din apropiere.

Proprietatea oferă diverse programe de animație, spectacole de seară și activități sportive. In plus, oaspeții se pot bucura de sporturi nautice precum scufundări, windsurfing, schi nautic și hidrobiciclete.

Proprietatea este la 40 km de aeroportul orașului Varna.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

MARITIM PARADISE BLUE HOTEL & SPA

Albena, Bulgaria

de la 437.5 /pers

FLAMINGO GRAND HOTEL & SPA

Albena, Bulgaria

de la 336 /pers

LAGUNA BEACH HOTEL

Albena, Bulgaria

de la 222 /pers