schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hyatt Place Aruba Airport se află in Oranjestad, la 2,3 km de Hooiberg Mountain, și pune la dispoziție o piscină in aer liber, un centru de fitness, un lounge comun și parcare privată. Acest hotel de 4 stele oferă WiFi gratuit, o terasă și un bar. Camerele de la acest hotel includ climatizare, o zonă de relaxare, un televizor cu ecran plat cu canale prin cablu, o cutie de valori și o baie proprie cu cadă sau duș, articole de toaletă gratuite și un uscător de păr. Unitățile includ un frigider.

Oaspeții cazați la Hyatt Place Aruba Airport au la dispoziție un mic dejun tip bufet sau american. Hyatt Place Aruba Airport are un restaurant care servește mancăruri din bucătăria caraibiană. La cerere, sunt disponibile și preparate vegetariene, vegane și fără gluten.

Acest hotel pune la dispoziția oaspeților un centru de afaceri. Personalul de la recepția deschisă non-stop, vorbitor de engleză britanică, spaniolă și olandeză, este mereu la dispoziția oaspeților. Hyatt Place Aruba Airport se află la 10 km de Arikok National Park și la 13 km de Tierra del Sol Golf Course. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Queen Beatrix, situat la 4 km de Hyatt Place Aruba Airport.

Harta