schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Facilitati camere

Toate camerele hotelului sunt dotate balcon sau terasa mobilata, Wifi, aer condiționat, seif cu plata, minibar (gol), TV, cadă/ duș, uscător de păr, articole de toaletă în dozatoare (reumplute).

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitie oaspetilor  recepție 24/24, • Wi-Fi – în hol, zone publice (cu excepția plajei) și camere, 4 săli de conferințe și săli de ședințe cu plata, centru SPA cu plata, serviciu de spălătorie cu plata, magazin de suveniruri, parcare, schimb valutar, animație, sală de fitness cu plata, aerobic și aerobic în apă, 7 terenuri de tenis: 2 terenuri dure, 5 terenuri pe zgura (echipamentul este disponibil cu un depozit), piscină în aer liber cu apă dulce, piscină pentru copii cu tobogane cu apă, piscină interioară cu apă dulce (încălzită iarna),loc de joacă pentru copii, club de adolescenți pentru adolescenți 13-17 ani. Hotelul dispune de un program de activități pentru copii Star Camp:

- Maimuta: pentru copii 4-7 ani.

- Delfin: pentru copii 8-12 ani.

- Vultur: pentru adolescenți 13-17 ani.

 

Localizare

Hotelul Iberostar Mehari Djerba se afla pe insula Djerba din Tunisia. Aeroportul Djerba-Zarzis se afla la 28 km de hotel.

Harta