schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Iberostar Selection Playa de Muro Village este un complex situat in Playa de Muro, in imediata apropiere a plajei si la 200 de metri de Rezervația Naturală S‘Albufera.
Facilitati camere

Camerele hotelului Iberostar Selection Playa de Muro Village, spatioase si moderne, sunt dotate cu aer conditionat, TV prin satelit, cuport cu microunde si minibar.

Facilitati hotel

Complexul include o varietate de restaurante, tip bufet si à la carte, ia turistii pot beneficia de room-service.
De asmenea, exista internet WiFi de mare viteza in intreaga proprietate.
Complexul ofera o sala de gimnastica, terenuri de tenis si un centru spa cu sauna, cada cu hidromasaj si fantana de gheata. La mai putin de 4 km de hotel se afla un teren de golf, iar personalul proprietatii se poate ocupa de plata taxei green fee pentru oaspeti.

Acest hotel ofera servicii deosebite pentru biciclisti si sportivi. Acestia vor gasi la proprietate un atelier de reparatii, un garaj si o sala de fitness echipata complet. Proprietatea pune la dispozitie biciclete de inchiriat, meniuri speciale, un magazin de sport, precum si o echipa dedicata de profesionisti.

Localizare

Iberostar Selection Playa de Muro Village este un complex situat in Playa de Muro, in imediata apropiere a plajei si la 200 de metri de Rezervația Naturala S‘Albufera.

Harta