schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul Ideal Pearl este situat in statiunea Marmaris, la 55 km de orasul Mugla si la 3 km de centrul orasului Marmaris. Acest hotel este destinat exclusiv adultilor. Localizare: Hotelul Ideal Pearl este localizat in statiunea Marmaris, la 3 km de centrul orasului Marmaris si la 200 m de plaja proprie. Facilitati hotel: Hotelul ofera urmatoarele facilitati: restaurant principal, bar, piscina exterioara, spalatorie, sala de conferinta, centru SPA, sala de fitness, tenis de masa, program de animatie. Facilitati camere: Hotelul a fost revonat in 2013 si ofera cazare in cladirea principala de 5 nivele. Camerele sunt spatioase si dotate cu baie, uscator de par, aer conditionat, televizor, telefon si minibar. Plaja: Plaja hotelului este la 200 m de proprietate si este o plaja cu nisip si pietris.
Plaja

Plaja hotelului este la 200 m de proprietate si este o plaja cu nisip si pietris.

Facilitati camere

Hotelul a fost revonat in 2013 si ofera cazare in cladirea principala de 5 nivele. Camerele sunt spatioase si dotate cu baie, uscator de par, aer conditionat, televizor, telefon si minibar.

Facilitati hotel

Hotelul ofera urmatoarele facilitati: restaurant principal, bar, piscina exterioara, spalatorie, sala de conferinta, centru SPA, sala de fitness, tenis de masa, program de animatie.

Localizare

Hotelul Ideal Pearl este localizat in statiunea Marmaris, la 3 km de centrul orasului Marmaris si la 200 m de plaja proprie. 

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

27 % Oferta Speciala
MARTI LA PERLA

MARTI LA PERLA

Marmaris, Turcia

de la 303 /pers

THE PARK MARMARIS OTEL

Marmaris, Turcia

de la 75 /pers

CAPRICE BEACH HOTEL

Marmaris, Turcia

de la 260 /pers