schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



InterContinental Danang Sun Peninsula Resort oferă mai multe opțiuni de luat masa, cum ar fi renumitul La Maison 1888, un refugiu de lux cu plajă privată, 2 piscine mari in aer liber și un centru spa. Din stațiune se pot admira priveliști spectaculoase ale oceanului.

Toate unitățile de cazare sunt decorate luxos și oferă balcoane private. Vilele de pe malul mării ale stațiunii sunt amplasate in bolovani spectaculoși de la poalele muntelui și au piscine private, terasă la soare și baie de lux. Anumite camere au o cadă spa și un pavilion privat de luat masa cu vedere magnifică la ocean.

Este nevoie de 45 de minute de la hotel pană la Aeroportul Danang și 30 de minute pană la Ngu Hanh Son. Muzeul Cham este la aproximativ 25 km, in timp ce Orașul Imperial Huế, Orașul Vechi din Hội An și ruinele Mỹ Sơn, situri populare incluse in Patrimoniul Mondial UNESCO, sunt la aproximativ 45 km de hotel.

Vizitați renumitul club de golf Bana Hills sau provocați-vă la Danang Golf Club. Numeroasele opțiuni de agrement ale stațiunii includ ciclism, yoga și drumeții. Ca alternativă, oaspeții pot solicita masaj de răsfăț și tratamente corporale la centrul spa. Există, de asemenea, un centru de fitness modern.

Savurați delicatese vietnameze proaspete in cabinele private, la 100 de metri deasupra nivelului mării, la restaurantul Citron. Pentru o experiență de luat masa relaxată pe malul mării, vizitați Barefoot și gustați carne delicioasă la grătar și fructe de mare proaspete, combinate cu cocktailuri și vinuri. Buffalo Bar servește șampanie vintage și trabucuri premium rulate manual.

Harta