schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Jadore Deluxe Hotel & Spa este un hotel nou de tip all-inclusive, deschis in mai 2016, situat langa râul Manavgat. Oferind un centru spa și o zonă de plajă privată, J'adore Deluxe Hotel & Spa este destinatia perfecta pentru cei care doresc o vacanta memorabila.
Descriere

J'adore Deluxe Hotel ofera oaspetilor sai combinatia perfecta de ospitalitate traditionala specific turceasca si conceptul de turism modern. J'adore Deluxe Hotel & Spa este un hotel nou de tip Ultra All - Inclusive, deschis in mai 2016, situat langa raul Manavgat. Oferind un centru spa si o zona de plaja privata, J'adore Deluxe Hotel & Spa este destinatia perfecta pentru cei care doresc o vacanta memorabila.

Facilitati camere

Camerele sunt dotate cu uscator de par, cabina de dus, seif, internet wireless, telefon, TV prin satelit, aer conditionat, balcon, mini-bar, set pentru ceai si cafea, room service - contra cost.

Hotelul dispune de urmatoarele facilitati: 6 restaurante, internet wireless inclus, baruri, tobogane de apa, piscina pentru copii, sala de fitness, animatie, mini-club, loc de joaca. Complexul ofera oportunitati de distractie multiple copiilor, permitand parintilor o serie de momente de relaxare in cadrul centrului Spa.

Website

http://www.jadorehotel.com/

Localizare

Hotelul este amplasat foarte aproape de plajă, la aproximativ 300 m, 5 km de Side și la 75 km de Aeroportul International din Antalya.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

ROYAL TAJ MAHAL HOTEL

Side, Antalya, Turcia

de la 678.5 /pers

24 % Oferta Speciala
ROYAL DRAGON HOTEL

ROYAL DRAGON HOTEL

Side, Antalya, Turcia

de la 271 /pers

9 % Oferta Speciala
SEAMELIA BEACH RESORT HOTEL & SPA

SEAMELIA BEACH RESORT HOTEL & SPA

Side, Antalya, Turcia

de la 495.5 /pers