schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul este localizat aproape de orasul Hurghada si la 4 km de aeroport. Acest hotel este situat pe malul marii si ofera o zona de plaja privata pe care o imparte cu Jaz Casa del Mar Resort. Piscina exterioara are un bar la piscina si este dotata cu sezlonguri si umbrele de soare. Camerele sunt dotate standard cu baie, uscator de par, minibar, televizor si telefon. Restaurantul serveste diferite preparate din bucataria locala si internationala in stil bufet. Copii au si o zona de joaca si piscina exterioara.
Facilitati Camere

Camere au aer condiţionat şi balcon cu vedere la piscina sau la mare. Toate camerele sunt luminoase și sunt dotate cu TV prin satelit şi minibar. Baia privată include uscător de păr și articole de toaletă gratuite.

Facilitati Hotel

Acest hotel all inclusive din Hurghada oferă o plajă privată unde sunt se pot practica sporturi nautice, precum plimbări cu barca şi scufundări. Piscina mărginită de palmieri este înconjurată de șezlonguri cu perne. 

Oferind vedere la piscină, restaurantul de la Jaz Casa Del Mar Beach servește un mic dejun tip bufet și specialități à la carte pentru cină. Oaspeții pot savura o băutură în lounge-ul de ceai plin de culoare sau pot asculta muzică de pian în hol. 

Oaspeții pot închiria biciclete sau pot juca tenis la Jaz Casa Del Mar Beach. Cei mici au la dispoziție un loc de joacă pentru copii. Personalul este disponibil non-stop şi poate facilita servicii de închirieri auto.

Localizare

Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă iar Aeroportul Internațional Hurghada se află la 5 minute de mers cu mașina.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

SPHINX AQUA PARK BEACH RESORT

Hurghada, Hurghada, Egipt

de la 97 /pers

GRAVITY HOTEL & AQUA PARK HURGHADA ( EX SAMRA BAY

Hurghada, Hurghada, Egipt

de la 202.5 /pers

18 % Oferta Speciala
CAVES BEACH RESORT

CAVES BEACH RESORT

Hurghada, Hurghada, Egipt

de la 144 /pers