schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Acest complex de 5 stele pune la dispoziție o zonă de plajă privată cu nisip alb din Golful Almaza, cu vedere la Marea Mediterană, și oferă camere spațioase, cu balcon mobilat. Proprietatea are o piscină cu terasă cu șezlonguri. Camerele de la Jaz Oriental sunt elegante și au aer condiționat și TV prin satelit.

Pentru confortul oaspeților, sunt oferite articole de toaletă, minibar și telefon. Oaspeții pot lua masa in aer liber la restaurantul tip bufet de la Jaz Oriental Resort, care oferă vedere la grădina luxuriantă sau la apele turcoaz ale Mării Mediterane.

Restaurantul à la carte servește preparate din bucătăria tradițională libaneză. Oaspeții pot face programări pentru masaje la centrul spa, care include o saună și cadă cu hidromasaj, . De asemenea, oaspeții se pot antrena in centrul de fitness sau pot juca tenis in aer liber. In timpul serii, personalul de divertisment de la Jaz Oriental organizează spectacole de cabaret și muzică live. Aeroportul Mersa Matruh este la aproximativ 37 km de Jaz Oriental Resort.

Harta