schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Jaz Tamerina, Almaza Bay se găsește in Marsa Matruh, la cațiva pași de Plaja Almaza Bay, și are un centru de fitness, o grădină, o terasă și parcare privată gratuită. Acest hotel de 5 stele oferă un bar, precum și camere cu aer condiționat și WiFi gratuit, care beneficiază toate de o baie proprie.

Proprietatea oferă un club pentru copii și room-service. Camerele sunt dotate cu televizor cu ecran plat cu canale prin satelit și cutie de valori. Baia proprie oferă un duș, articole de toaletă gratuite și un uscător de păr. La Jaz Tamerina, Almaza Bay, camerele sunt dotate cu lenjerie de pat și prosoape.

La Jaz Tamerina, Almaza Bay este disponibil in fiecare dimineață un mic dejun tip bufet. La acest hotel veți găsi un restaurant care servește preparate din bucătăria internatională. Jaz Tamerina, Almaza Bay pune la dispoziție un teren de joacă pentru copii. La Jaz Tamerina, Almaza Bay puteți juca tenis de masă și tenis și aveți la dispoziție inchiriere de mașini.

Personalul de la recepția deschisă non-stop, vorbitor de arabă și engleză britanică, va fi incantat să vă ofere recomandări utile despre zonă. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul internațional Mersa Matruh, situat la 41 km de acest hotel.

Harta