schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul ofera servicii all inclusive si conditii excelente turistilor ce doresc sa petreaca un concediu linistit, oferind o atmosfera relaxanta si placuta.
Facilitati hotel

Jiva Beach Resort ofera turistilor mai multe restaurante si baruri, piscina pentru adulti si pentru copii, jacuzzi, plaja privata, prosoape de plaja, terasa, gradina, sauna, masaj, baie turceasca, sala dee fitness, darts, internet wifi, facilitati pentru copii, aqua park, divertisment, room service, receptie deschisa non stop.

Localizare

Aceasta unitate de cazare de 5* este situata la 5 km de orasul Fethiye, la 50 km de aeroportul Dalaman si 196 km de Antalya.

Descriere

Hotelul ofera servicii all inclusive si conditii excelente turistilor ce doresc sa petreaca un concediu linistit, oferind o atmosfera relaxanta si placuta

Facilitati camere

Hotelul dispune de 367 camere, fiind dotate cu: televizor, telefon, seif, aer conditionat, mini bar, uscator de par, internet gratuit, facilitati pentru ceai si cafea, baie privata si balcon. Toate camerele sunt liminoase, spatioase si decorate intr-un stil modern.

 

Website

http://jivabeachresort.com/

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

MALHUN HOTEL

Fethiye, Fethiye, Turcia

de la 145 /pers

24 % Oferta Speciala
AKRA FETHIYE TUI BLUE SENSATORI

AKRA FETHIYE TUI BLUE SENSATORI

Fethiye, Fethiye, Turcia

de la 965 /pers

8 % Oferta Speciala
AKRA FETHIYE THE RESIDENCE TUI BLUE SENSATORI

AKRA FETHIYE THE RESIDENCE TUI BLUE SENSATORI

Fethiye, Fethiye, Turcia

de la 1258.5 /pers