schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Oaspetii petrec o vacanta pe insula ca in paradis in acest complex luxos. Pe terasa privata la soare sau in barul cu pian cu vedere la oceanul nesfarsit, este minunat sa visezi în doi. Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ. Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip serivicii incluse/neincluse si altele, fara a notifica in prealabil. Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului.
Website

https://kagimaldives.com/

Facilitati hotel

Hotelul dispune de 2 restaurante( Restaurant “Noo Faru": ce are bucatarie internationala si nu este contra cost si de Restaurantul cu specific japonez, thai si a la carte “Ke-Un”), precum si de 4 baruri (Piano bar, "Beach Hut" snack bar, Wine cellar, Wellness bar "Spa Corner").

Hotelul ofera si piscina exterioara, centru de fitness, entertainment de seara si serviciu de receptie 24/7.

 

Toate camerele ofere aer conditionat, TV, fierbator, dus, uscator de par si un birou. Acestea au baie privata echipata cu produse de ingrijire, prosoape. Toate camerele au priveliste catre piscina si/sau mare.

Localizare

Hotelul este situat chiar la malul Oceanului Indian, pe atolul Malé de Nord, în Maldive. Locul de scufundări The Madivanu Beyru este la aproximativ 2 minute de mers cu mașina. Distanța până la Aeroportul Malé: aprox. 55 km.

Transfer: Cu barca (aprox. 60 min.).


 

Harta