schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul Kaliopa este situat aproape de malul marii, in centrul statiunii Albena. Camerele si apartamentele primitoare deschid posibilitatea unei vacante relaxante.
Localizare

Hotelul Kaliopa este localizat chiar pe plaja, in inima statiunii Albena. In apropiere hotelului avem Aeroportul din Varna la 40 km. Palatul Reginei Maria din Balcic il gasim la 15 minute de mers cu masina si statiunea Nisipurile de Aur este la 14 km. 

Descriere

Hotelul Kaliopa este situat pe aleea malului marii in centrul Albeniei. Camerele si apartamentele primitoare deschid posibilitatea unei vacante relaxante. La acest hotel clientii se pot bucura de cafeua de dimineata in timp ce privesc rasaritul si marea. 

Facilitati hotel

Hotelul dispune de parcare platita, bar, piscina exterioara, restaurant cu terasa, gradina, magazin, receptie deschisa non-stop, taxi si posibilitati de rent a car, lift. Clientii hotelului se pot bucura de trei centre SPA exclusiviste care ofera o mare varietate de servicii. Internetul Wi-Fi este gratuit in zona receptie, lobby bar si langa piscina. 

Facilitati camere

Hotelul este format din 2 corpuri de cladire, a cate 4 etaje, avand capacitatea totala de circa 140 camere duble si apartamente. Ultima renovare a hotelului a fost in 2001. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV cablu, telefon, mini-bar, baie cu dus, balcon. Suprafata este de circa 25 mp. Camerele de tip studio sunt dotate cu aer conditionat, televiziune prin cablu, telefon, mini-bar, bucatarie utilata, baie cu dus, balcon.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

MARITIM PARADISE BLUE HOTEL & SPA

Albena, Bulgaria

de la 437.5 /pers

FLAMINGO GRAND HOTEL & SPA

Albena, Bulgaria

de la 336 /pers

LAGUNA BEACH HOTEL

Albena, Bulgaria

de la 222 /pers