schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Cu vedere la frumoasa Plajă Akyarlar, Complexul Kefaluka oferă o serie de activităţi spa şi de petrecere a timpului liber pentru întreaga familie, împreună cu o plajă privată şi un parc acvatic.Seara, alegeţi unul dintre cele 3 restaurante à la carte în Kefaluka, care servesc o varietate de preparate din bucătăria internaţională. Apoi vă puteţi relaxa în bar cu o băutură, privind apusul soarelui peste Marea Egee. Aeroportul Bodrum este la numai 15 km, iar centrul Turgutreis este la 11 km. Dacă veţi călători cu maşina, beneficiaţi de parcare gratuită la Complexul Kefaluka.
Website

http://www.kefaluka.com/

Localizare

Hotelul este situate pe plaja, la 10 km de Turgutreis, 25 km de centrul orasului Bodrum si 60 km de aeroportul din Bodrum.

Facilitati camere

Camerele dispun de: balcon sau terasa, baie cu cada, uscator de par, telefon in baie, aer conditionat centralizat, minibar, seif, internet Wi-fi, TV satelit, parchet laminat.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai facilitati precum: restaurant principal, 5 restaurante a la carte, baruri, discoteca, centru Spa, piscina principala, piscina de activitati, aqua park, piscina pentru copii, piscina cu hidromasaj, plaja proprie, plaja pentru copii, ponton 1000 mp, 6 pavilioane. Facilitatile sunt excelente si iti contureaza cadrul perfect pentru o vacanta de 5 *! 

Descriere

Kefaluka Resort este construit pe o suprafata de 50.000 mp, in Golful Akyarlar, considerat unul dintre cele mai vestite golfuri din lume. Resort-ul ofera o paleta diversa de facilitati si activitati atat pentru copii, cat si pentru adulti. Kefaluka dispune si de o plaja speciala pentru copii, in care acestia se pot distra in voie! 

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

TITANIC LUXURY COLLECTION BODRUM

Bodrum, Bodrum, Turcia

de la 960 /pers

CLUB FLORA HOTEL

Bodrum, Bodrum, Turcia

de la 175 /pers

37 % Oferta Speciala
SENSES BOUTIQUE HOTEL

SENSES BOUTIQUE HOTEL

Bodrum, Bodrum, Turcia

de la 265 /pers