schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Localizare: hotelul este situat la distanță de 18 km de centrul stațiunii Bodrum și la 55 km de aeroport. Facilitati hotel: 3 piscine, WiFi, transfer de la și/sau la aeroport, acces imediat la plajă, spa și centru de wellness, sală de fitness, restaurant, parcare gratuită, bar, zonă de plajă privată. Dotari camere: balcon, vedere la gradina, aer conditionat, baie privata, TV cu ecran plat, Terasa, Minibar, WiFi gratuit. Servicii contra cost: serviciu de transfer, serviciu de curatatorie si calcatorie, snorkelling, scufundari, facilitati sporturi nautice, pescuit, echipament tenis, biliard, masaj, sala fitness, spa si centru wellness, sauna, jacuzzi. IMPORTANT: Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ. Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip serivicii incluse/neincluse si altele, fara a notifica in prealabil. Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului.
Facilitati hotel

Cu un numar impresionant de 370 camere, toate sunt dotate cu 2 paturi twin sau unul matrimonial, aer conditionat, baie cu dus sau cada, minibar, seif, TV, uscator de par, balcon sau terasa. Internet Wifi este disponibil pe intreg resortul.

4 piscine, una principala la exterior, una pentru copii cu tobogane, una cu pentru masaj si una interioara incalzita.

6 restaurante, unul principal iar restul cu diferite specifice (chinezesc, italian,turcesc etc.) si 11 baruri, snack-baruri si patiserii.

Centru de Spa este nelipsit, alaturi de sauna, hammam, masaje cu aromaterapie si alte tipuri pentru frumusete si relaxare de vis.

Cu o plaja privata de peste 440 mp, umbrelele si sezlongurile asigurate. Pentru cei care doresc mai multa intimitate, exista o zona separata cu casute construite pe malul marii. Pentru copii exista o zona de plaja cu adancime mica a apei.

Pentru activitatile sportive sunt facilitati precum, terenuri de tenis, volei, squash, sala de sport,t rageri cu arcul. La plaja sunt o serie de sporturi nautice.

Pentru divertismentul copiilor, acestia au  Mini club (4-12 ani) si Club pentru adolescenti.

La cerere, se pot organiza nunti intr-un cadrul natural de vis.

Descriere

Un resort perfect pentru relaxare sau chiar pentru luna de miere. Este situat intr-un cadru romantic cu priveliste catre Marea Egee.

Localizare

Localizat in Bodrum, Akyarlar, resortul se intinde pe o suprafata de 50.000 mp cu orientare spre mare. Kefaluka Resort se afla la aproximativ 60 km de Aeroportul Milas din Bodrum.

Website

https://www.kefaluka.com/EN/Home

IMPORTANT

Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ.
 
Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip serivicii incluse/neincluse si altele, fara a notifica in prealabil.
 
Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

TITANIC LUXURY COLLECTION BODRUM

Bodrum, Bodrum, Turcia

de la 960 /pers

CLUB FLORA HOTEL

Bodrum, Bodrum, Turcia

de la 175 /pers

37 % Oferta Speciala
SENSES BOUTIQUE HOTEL

SENSES BOUTIQUE HOTEL

Bodrum, Bodrum, Turcia

de la 265 /pers