schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Facilitati camere

The Kempinsky Soma Bay pune la dispozitia turistilor cele 241 de camere luxoase, decorate intr-un stil clasic, elegant, fiecare avand balcon sau terasa cu vedere la mare sau laguna.
Toate sunt prevazute cu Tv LCD/satelit, birou de lucru, zona de relaxare, room service, aer conditionat, seif,Wi-Fi gratuit, baie cu cada/dus, articole de toaleta, uscator pentru par.

Facilitati hotel

Resortul pune la dispozitia turistilor receptie 24h, lobby, 4 restaurante si baruri, piscine- 7000mp, centru Spa, servicii medicale, centru de afaceri, parcare, magazine, 4 terenuri de tenis, sala fitness, golf / teren de golf pentru competitii, centru de scufundari, sporturi nautice ( excursii cu barca, windsurfing, parasailing, snorkeling), squash, tenis, room-service, club pentru copii, servicii de curatatorie, plaja privata cu nisip.

Localizare

Resortul The Kempinsky Soma Bay este situat in faimosul golf Soma, una dintre cele mai frumnoase locatii ale statiunii Hurghada, o peninsula naturala, splendida, aflata la o distanta de aproximativ 45 km de aeroport. 

Hotelul Kempinski Soma Bay ofera o experiență culinară remarcabilă, servicii de lux cu ospitalitate egipteană, Cu un concept nou implementat, Kempinski White Glove Services, asigura un mediu sănătos și sigur pentru toți oaspeții, dar si pentru personalul grupului hotelier.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

AMWAJ BEACH CLUB RESORT

Soma Bay, Hurghada, Egipt

de la 119 /pers

CARIBBEAN WORLD SOMA BAY

Soma Bay, Hurghada, Egipt

de la 412.5 /pers