schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Facilitati hotel

Hotelul dispune de receptie 24h, lobby, gradina, 3 restaurante, local în stil beduin, saună, cadă cu hidromasaj şi masaje, piscina, acces gratuit la parcul acvatic.
Opţiunile de agreement: activităţi zilnice de animaţie, cursuri de dans oriental şi lecţii de windsurfing. Personalul multilingv de la King Tut Hurghada vă poate ajuta cu organizarea de excursii, scufundări şi safari cu ATV-uri. Dispune de plaja proprie cu nisip si pietris- corali si se recomanda incaltaminte speciala. Pe plaja si la piscina: umbrele, szlonguri, saltele, prosoape - gratuit.

Facilitati camere

Camerele luminoase de la King Tut sunt dotate cu aer condiţionat şi TV prin satelit. Toate au mobilier din lemn de culoare închisă, baie privata cu cada sau dus, TV satelit, telefon, uscator de par, aer conditionat, articole de toaleta gratuite, balcon.

Localizare

 

Alte hoteluri in destinatie

SPHINX AQUA PARK BEACH RESORT

Hurghada, Hurghada, Egipt

de la 97 /pers

GRAVITY HOTEL & AQUA PARK HURGHADA ( EX SAMRA BAY

Hurghada, Hurghada, Egipt

de la 202.5 /pers

18 % Oferta Speciala
CAVES BEACH RESORT

CAVES BEACH RESORT

Hurghada, Hurghada, Egipt

de la 144 /pers

SC ECO AVENTURA SRL | CUI RO41471099 | J40/10115/2019 | Licenta turism nr: 2322/06.10.2021| Polita asigurare seria I nr. 54747/ 17.10.2022 - 18.10.2023 - 17.10.2023 | Brevet turism nr: 00029079/ 30.03.2021 - Habără Cornel-Remus | M.D.R.T - 0800.86.82.82 | A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.