schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Kirki Village este un hotel mic si confortabil, construit in stil clasic cicladic, care se află în micul sat din Panormo, aproape de orasul Rethymnon. Acest hotel ofera o atmosfera caldă, tradițională, cu o ambianță familială.
Facilitati camere

Camerele de tip studio ofera chicinetă complet echipată cu frigider, aer condiționat, seif, balcon sau terasă , baie cu duș . Studio-urile pot găzdui până la 3 persoane.

Apartamentele sunt dotate cu chicinetă complet echipată cu frigider, aer condiționat, seif, balcon  sau terasă si baie cu duș. In aceste apartamente exista, de asemenea, un living cu canapele care se transformă în paturi confortabile și se poate găzdui până la 4 persoane.
 

Localizare

Este un hotel prietenos situat în satul liniștit Panormo, la mai puțin de 400 de metri de plajă și aproape de Rethymon. Plaja Panormos este la mai puțin de 200 de metri de hotel. Se află la aproximativ 55 km de Aeroportul Internațional Heraklion până în această locație și la 88 km de Aeroportul Internațional Chania.

Facilitati Hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor internet corner (contra cost), Wi-Fi (contra cost), piscina, Sala TV, seif, bar, restaurant.

Harta