schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul Kompas din Albena reprezinta o varianta buna si accesibila de cazare pentru turistii care cauta un concediu relaxant si odihnitor.
Facilitati hotel

Hotelul dispune de restaurant, lobby bar, snack bar, WI-FI in lobby, seif (contra cost), birou de schimb valutar, piscina pentru adulti si copii, bar la piscina, spalatorie, tenis de masa, tenis de camp, biliard, intenet cafe, parcare nepazita (contra cost). Turistii se pot delecta cu diverse preparate culinare in restaurantul proprietatii, in special de gratarele si de serile cu meniuri tematice. In perioada Iunie - Septembrie clientii pot vizita unul din restaurantele a-la-carte incluse in programul Dine Around, pentru o experienta diferita.

Localizare

Hotelul Kompas 3* este situat la 650 de metri de plaja, in zona de parc a statiunii Albena.

Facilitati camere

Toate camerele sunt mobilate modern si dispun de: aer conditionat individual, grup sanitar propriu cu dus, telefon, TV satelit, frigider/minibar (contra cost), seif (contra cost), balcon, internet (contra cost). Utilizarea frigiderului si a seifului se achita la receptia hotelului.

Descriere

Hotelul Kompas are o piscina in aer liber si este amplasat intr-o zona linistita si plina de verdeata din Albena. Hotelul este de tip all inclusive. In zonele publice este disponibil acces gratuit la internet Wi-Fi.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

MARITIM PARADISE BLUE HOTEL & SPA

Albena, Bulgaria

de la 437.5 /pers

FLAMINGO GRAND HOTEL & SPA

Albena, Bulgaria

de la 336 /pers

LAGUNA BEACH HOTEL

Albena, Bulgaria

de la 222 /pers