schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Renumit pentru autenticitatea sa, La Pirogue, Mauritius este bine versat in arta ospitalitatii mauritiane. Aceasta statiune s-a bucurat de o reputatie solida pentru romantism si servicii excelente inca de la crearea sa in 1976. Localizare: hotelul este situat la 15 minute de mers pe jos de Gradina Botanica Agdal si la 2,3 distanta de Aeroportul International Marrakech-Menara. Facilitati hotel: club pentru copii,divertisment de seara, transfer de la și/sau la aeroport, acces imediat la plajă, spa și centru de wellness, sală de fitness, restaurant, parcare gratuită, bar, zonă de plajă privată. Dotari camere: vedere la gradina, aer conditionat, baie privata, TV cu ecran plat, Terasa, Minibar. Servicii contra cost: serviciu de transfer, serviciu de curatatorie si calcatorie, snorkelling, scufundari, facilitati sporturi nautice, pescuit, echipament tenis, biliard, masaj, sala fitness, spa si centru wellness, sauna, jacuzzi. IMPORTANT: Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ. Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip servicii incluse/ neincluse si altele, fara a notifica in prealabil. Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului.
Facilitati hotel

La Pirogue are un centru de fitness si o piscina mare in aer liber. Complexul este inconjurat de gradini tropicale intinse.

Camerele spatioase au aer conditionat, TV LCD si facilitati pentru prepararea de ceai/cafea. Baile private includ cada si dus separat.

Cele 2 restaurante ale complexului servesc o varietate de preparate din bucataria internationala. Oaspetii se pot relaxa langa plaja si la piscina sau pot vizita centrul spa al complexului partener invecinat. De asemenea, sunt disponibile terenuri de tenis si facilitati de caiac, navigatie si windsurfing.

Pentru iubitorii de golf se ofera un serviciu de transfer cu barca la Clubul de golf Ile Aux Cerfs cu 18 gauri de la Pointe Maurice.


 

Website

https://www.lapirogue.com/en

Localizare

Situat pe coasta de vest, direct pe o frumoasa plaja lunga de nisip de aproximativ 1,5 km. Satul Flic en Flac cu facilitati de cumparaturi si divertisment este la aproximativ 10-15 minute de mers pe jos. Orasele Quatre Bornes si Black River sunt la aproximativ 10-20 km. Port Louis, capitala Mauritius, este la aproximativ 20 km.

Timp de transfer: aproximativ 1 ora.

Harta