schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul Lagoon Attitude de 4* este proprietatea cea mai ecologica din familia de hoteluri Attitude. Datorita eforturilor de responsabilitate sociala si de mediu, hotelul este certificat Travelife Gold din 2017, iar Lagoon Attitude isi continua concentrarea pe turismul durabil. Arhitectura sa tipica mauritiana si decorul natural ofera un sejur linistit in Mauritius. IMPORTANT: Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ. Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip serivicii incluse/neincluse si altele, fara a notifica in prealabil. Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului.
Website

https://hotels-attitude.com/en/lagoon-attitude

Localizare

Hotelul Lagoon Attitude (Adults Only) se afla in Cap Malheureux, la o scurta plimbare de plaja Anse La Raie, pe marginea imensei lagune Anse la Raie de pe coasta de nord a Mauritius. Are, de asemenea, o locatie idilica pentru windsurfing si kitesurfing.

Atractiile populare aflate in apropiere includ plaja Cap Malheureux, plaja Pointe aux Roches si Notre-Dame Auxiliatrice de Cap Malheureux.

Facilitati hotel

Lagoon Attitude (Adults Only) pune la dispozitia oaspetilor un restaurant, centru de fitness, piscina in aer liber, terasa si parcare privata gratuita. Printre diversele facilitati se numara un bar, un lounge comun si o gradina. Oaspetii se pot bucura de program de divertisment divers in fiecare seara si receptie cu program nonstop.

Toate cele 182 de camere ale hotelului sunt dotate cu aer conditionat, TV cu ecran plat si canale prin satelit, baie privata cu dus, uscator de par si articole de toaleta gratuite. Decorul in alb, indigo si nuante de albastru evoca paradisul insular in care se afla hotelul. Mobilierul din lemn si ratan dau o nota boema. O mare parte a decorului este realizata din elemente reciclate sau de artizani locali.

Zona din jur este renumita pentru snorkelling si windsurfing. Lagoon Attitude (Adults Only) ofera tenis de masa, darts si teren de tenis.


 

Harta