schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul Laguna Beach este situat pe plaja, in partea sudica a statiunii Albena. Hotelul ofera cazare in camere confortabile si spatioase, majoritatea cu vedere la mare. Hotelul a fost renovat ultima data in anul 2011.
Localizare

Hotelul este amplasat chiar pe malul marii in zona centrala a statiunii Albena, la 8 km de Balchik si la 12 km de statiunea Nisipurile de Aur.

Facilitati camere

Camere sunt dotate cu baie cu dus si uscator de par, aer conditionat, TV, mini-bar, balcon cu vedere la mare sau la parc. O parte din camere dispun de canapea extensibila, iar camerele tip studio sunt un pic mai spatioase si dispun de chicineta.

Facilitati hotel

Hotelul Laguna Beach dispune de piscina exterioara, piscina acoperita, restaurant principal, lobby bar, jacuzzi, masaj, sauna, internet cafe, minibar, seif si frigider (contra cost), servicii de spalatorie si calcatorie, rent a car, schimb valutar. 2 sezlonguri si o umbrela / camera la piscina si pe plaja.

Descriere

Hotelul Laguna Beach este situat chiar pe plajă, înconjurat de verdeață și o minunată grădină cu flori. Incă din 2014 a fost menținut clubul franțuzesc TUI FRANCE CLUB LOOKEA, un concept pentru oaspeții nostri francezi. Hotelul este confortabil si apreciat in special de familiile cu copii.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

MARITIM PARADISE BLUE HOTEL & SPA

Albena, Bulgaria

de la 437.5 /pers

FLAMINGO GRAND HOTEL & SPA

Albena, Bulgaria

de la 336 /pers

LAGUNA BEACH HOTEL

Albena, Bulgaria

de la 222 /pers