schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul Laguna Garden face parte din complexul Laguna si este o alegere potrivita atat pentru familii, cat si pentru cupluri, datorita facilitatilor oferite si a locatiei ideale.
Facilitati camere

Camerele sunt dotate cu room service, aer condiționat, televiziune prin cablu, minibar sau frigider, ceainic, baie cu cadă sau duș, uscător de păr și balcon.

Facilitati hotel

Hotelul dispune de recepție 24 h, Wi-Fi gratuit în zona de recepție, barul Lobby și lângă piscină, aer condiționat, restaurant, piscină interioară, piscină exterioară, piscină pentru copii, loc de joacă pentru copii, animație copii, cafenea și cofetărie, internet cafe, masaj, salon de coafură, manichiură și pedichiură, servicii de spălătorie și călcătorie, rent a car, schimb valutar, sală de conferințe.

Localizare

Hotelul se află la 130 metri de plajă, în partea centrală a stațiunii Albena, în imediata vecinătate a principalei zone comerciale.

Descriere

Laguna Garden face parte din complexul Laguna și este o alegere potrivită atât pentru familii, cât și pentru cupluri datorită facilităților oferite și a locației ideale. 

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

MARITIM PARADISE BLUE HOTEL & SPA

Albena, Bulgaria

de la 437.5 /pers

FLAMINGO GRAND HOTEL & SPA

Albena, Bulgaria

de la 336 /pers

LAGUNA BEACH HOTEL

Albena, Bulgaria

de la 222 /pers