schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul Laguna Mare este o alegere buna pentru familiile cu copii datorita serviciilor de calitate oferite si pentru locatia convenabila, fiind aproape de mari atractii din Albena, precum Aquamania Aqua Park si de „Elements Spa” - cel mai nou centru de lux din statiunea Albena, gazduit de Flamingo Grand 4*.
Descriere

Hotelul Laguna Mare este o alegere bună pentru familiile cu copii pentru serviciile de calitate oferite și pentru locația convenabilă, fiind aproape de mari atracții din Albena, precum Aquamania Aqua Park și de „Elements Spa” - cel mai nou centru de lux din stațiunea Albena, găzduit de Flamingo Grand 4*. Hotelul are șapte etaje cu 155 de camere duble și studiouri spațioase, cele mai multe cu vedere la mare.

Localizare

Hotelul se află în centrul stațiunii Albena, la doar 50 metri de plajă, 150 metri de zona de shopping a stațiunii și la 800 metri de Aquamania Aqua Park.

Facilitati camere

Camerele sunt dotate cu posibilitate de acces cu scaunul cu rotile, aer condiționat, televiziune prin cablu, telefon, minibar, baie cu cadă sau duș, uscător de păr, balcon.

Facilitati hotel

Hotelul dispune de recepție, lobby bar, restaurant tip bufet cu terasă, Wi-Fi gratuit în zonele publice, piscină exterioară, piscină pentru copii, programe de animație organizate șase zile pe săptămână, servicii SPA contra cost, bar pe plajă , facilități pentru practicarea de sporturi nautice, volei pe plajă, tenis, fotbal, baschet și biliard, masaj, salon de coafură, spălătorie, magazin.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

MARITIM PARADISE BLUE HOTEL & SPA

Albena, Bulgaria

de la 437.5 /pers

FLAMINGO GRAND HOTEL & SPA

Albena, Bulgaria

de la 336 /pers

LAGUNA BEACH HOTEL

Albena, Bulgaria

de la 222 /pers