schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Lato Boutique Hotel este situat in Heraklion, vizavi de portul vechi al oraşului şi ofera vedere la fortăreaţa veneţiană. Facilitati hotel:Hotelul pune la dispozitie : restaurante gourmet Brilliant şi Herbs' Garden, sala de conferinte, room service, acces la internet WiFi. Camerele sunt recent renovate si oferă aer condiţionat, seif, minibar şi TV LCD cu canale prin satelit. Unele unităţi de cazare au cadă cu hidromasaj .
Facilitati camere

Unitatile de cazare moderne de la Lato au fost recent renovate si au aer conditionat, birou si balcon. Dotarile includ seif, minibar si TV LCD cu canale prin satelit/cu plata. Unele unitati de cazare au cada cu hidromasaj sau balcon mobilat.Unitatile de cazare moderne de la Lato au fost recent renovate si au aer conditionat, birou si balcon. Dotarile includ seif, minibar si TV LCD cu canale prin satelit/cu plata. Unele unitati de cazare au cada cu hidromasaj sau balcon mobilat.

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://www.lato.gr/) si a fact sheet-ului!

 

Facilitati Hotel

Receptia Hotelului Lato are program nonstop si ofera servicii diverse, de la inchirieri auto pana la birou de turism. Principala strada pietonala si muzeele de arheologie si de istorie din Heraklion se afla la cateva minute de mers pe jos. Restaurante, baruri si magazine sunt la cativa pasi. Oaspetii au la dispozitie o parcare publica gratuita, aflata langa proprietate. Barul-restaurant elegant aflat pe acoperis este locul ideal pentru oaspetii care doresc sa ia cina la lumina lumanarilor si sa priveasca asfintitul peste Marea Mediterana.

Localizare

Hotelul este situat in partea istorica a orasului Heraklion si ofera splendide panorame ale portului si a fortaretei Venetiene.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

AQUILA ATLANTIS HOTEL

Heraklion, Creta-Heraklion, Grecia

de la 214.5 /pers