schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Situat intr-un cartier liniștit, cu vedere la pădure, acest hotel de 5 stele oferă o piscină de designer, in aer liber, precum și un restaurant in stil baroc, cu o terasă mare din lemn. Camerele de lux au WiFi gratuit. Centrul comercial Kanyon, cu multe magazine de lux, restaurante și cafenele, este situat la 10 minute de mers cu mașina de Limak Eurasia Luxury Hotel.

Dotările standard oferite in camerele de la Limak Eurasia Luxury Hotel includ mobilier de calitate superioară și țesături bogate, in tonuri elegante de gri. Unele camere includ o cadă spa privată, cu vedere panoramică.

Oaspeții pot savura o varietate de specialități internaționale și turcești la restaurant sau pot apela la room service, disponibil nonstop. Barul Hotelului Limak Eurasia oferă băuturi și are decor in stil baroc, modern.

Centrul comercial Kanyon și centrul comercial Istinye Park sunt situate la 10 minute, respectiv 13 minute de mers cu mașina de Hotelul Limak Eurasia Luxury și oferă numeroase magazine de lux, restaurante și cafenele. Luxury Hotel Limak Eurasia poate aranja un serviciu de transfer la Aeroporturile Internaționale Atatürk și Sabiha Gokçen, situate la aproximativ 36 km. Aeroportul Istanbul se află la 52 km.Bosforul este situat la doar 2 minute de mers cu mașina. Parcarea privată a hotelului este gratuită.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

GRAND LIZA HOTEL

Istanbul, Turcia

de la 117.5 /pers

RICHMOND ISTANBUL

Istanbul, Turcia

de la 295 /pers

ALMINA HOTEL

Istanbul, Turcia

de la 146 /pers