schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Un hotel de familie minunat de 50 de unități, la numai 2,5 km de plaja cu pietriș Gerani, care vă aduce în ospitalitatea cretană autentică. Hotelul este compus dintr-o clădire principală cu un împrejurimi verde luxuriantă și oferă camere spațioase cu aer condiționat, un restaurant, un loc de joacă, piscine, Wi-Fi gratuit și parcare în aer liber.
Facilitati camere

Unitatea de cazare  dispune de 50 de camere, toate dotate cu minibar/frigider, TV, acces la wi-fi, aer conditionat, seif, aparat de cafea si baie proprie. Unele camere pot avea balcon.

Faciltati Hotel

Hotelul ofera numeroase facilitati: meniu pentru copii, snak bar, wi-fi,babysitting( la cerere), piscina pentru copii, piscina adulti, serviciu de inchiriere masini, biciclete (la cerere), restaurante a la carte, librarie, umbrele la plaja, mancaruri vegetariene și fără gluten ( la cerere), loc de joaca, piscina de 110mp care dispune de sezlonguri si umbrele, etc.

Localizare

Hotel Lito Beach se afla pe plaja din Gerani plaja cu pietris situat in zona Chania. Orasul Chania se afla la 15 km departare iar portul din Souda este la 23 km fata de hotel, distanta dintre hotel si aeroport este de 32 km.

Harta