schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Localizare: hotelul este situat in apropiere de Long Beach si la 30 km distanta de Aeroportul Sir Seewoosagur Ramgoolam. Facilitati hotel: club pentru copii, divertisment de seara, transfer de la și/sau la aeroport, acces imediat la plajă, spa și centru de wellness, sală de fitness, restaurant, parcare gratuită, bar, zonă de plajă privată. Dotari camere: balcon, WiFi gratuit, vedere la gradina, aer conditionat, baie privata, TV cu ecran plat, Terasa, Minibar. Servicii contra cost: serviciu de transfer, serviciu de curatatorie si calcatorie, snorkelling, scufundari, facilitati sporturi nautice, pescuit, echipament tenis, biliard, masaj, sala fitness, spa si centru wellness, sauna, jacuzzi. IMPORTANT: Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ. Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip servicii incluse/ neincluse si altele, fara a notifica in prealabil. Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului.
Website

https://www.longbeachmauritius.com/en

Localizare

Complexul este situat la 30 de minute de mers cu masina de clubul de golf Ile aux Cerfs, un teren de golf de campionat cu 18 gauri, accesibil prin transfer cu barca.

Aeroportul Sir Seewoosagur Ramgoolam, situat la 30 km, se afla. La cerere, pot fi aranjate transferuri de la/la aeroport.


 

Facilitati hotel

Long Beach ofera 3 piscine in aer liber si un centru spa. In acest complex este disponibil acces gratuit la internet WiFi.

Camerele moderne, elegante, moderne si spatioase au balcoane si vedere la mare. Acestea sunt dotate cu TV cu ecran plat, iPod docking station, birou si baie privata cu dus, cada si articole de toaleta gratuite. Unele dintre camere sunt situate pe malul marii.

Micul dejun, pranzul si cina sunt servite zilnic. Cele 5 restaurante ale statiunii ofera o varietate de mancaruri cu produse proaspete si de sezon.

Oaspetii se pot relaxa pe terasa la soare si pot savura o bautura la bar sau se pot antrena in centrul de fitness modern, dotat cu cea mai recenta tehnologie. La proprietate sau in imprejurimi pot fi practicate o serie de activitati, inclusiv tenis, windsurfing si snorkelling.

Alte facilitati disponibile la proprietate includ Cinq Mondes Spa & Wellness Retreat, precum si o galerie de arta. Sunt oferite o varietate de activitati, inclusiv cursuri de fitness pe plaja si cursuri de master pentru DJ pentru cei cu inclinatie muzicala. Oaspetii pot participa, de asemenea, la cursuri de cocktail „Mixology” gazduite de Travelling Bartenders, precum si la pop-up-uri culinare.

 

Harta