schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Acest hotel de apartamente elegant este situat pe malul mării, pe plaja Playa de Fañabe. Oferă apartamente și suite junior moderne, 2 piscine in aer liber, o sală de sport și o terasă la soare cu vedere la mare.

Apartamentele Los Olivos Beach Resort au decor modern și balcon mobilat, cu vedere la grădină. Lounge-urile sunt dotate cu TV cu plasmă prin satelit, seif și canapea, iar chicinetele includ un cuptor, ceainic și cuptor cu microunde.

Micul dejun și mesele de demipensiune sunt disponibile in complex, la 300 de metri, iar in timpul micului dejun și al cinei există și un spectacol de gătit. Los Olivos Beach Resort are, de asemenea, un club pe plajă, un bar la piscină și un restaurant fermecător. All inclusive poate fi solicitat și in timpul șederii dumneavoastră.

Există o zonă cu WiFi gratuit și puteți rezerva excursii și inchirieri mașini la recepția deschisă nonstop. 3 terenuri de golf sunt la 10 minute de mers cu mașina, iar centrul comercial Plaza del Duque este la 5 minute de mers pe jos.

Aeroportul Tenerife Sud este la 20 km, iar Playa de las Americas este la 10 minute de mers cu mașina.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - Adults Only

Costa Adeje, Tenerife, Spania

de la 1844.335 /pers

Royal Garden Villas

Costa Adeje, Tenerife, Spania

de la 2144.83 /pers

Sunset Bay Club

Costa Adeje, Tenerife, Spania

de la 668.755 /pers