schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Lujo Hotel, este construit pentru a oferi bucurie celor ce aleg să își petreacă vacanță aici. Arta și bucuria, ambele sunt principalii piloni ai conceptului acestui hotel pentru a crea un mediu complet unic.
Facilitati camere

Camerele pun la dispoziția turiștilor halate și papuci pentru baie, set cosmetice Bvlgari ( pentru adulți și copii), băi cu uscător de păr , TV sistem IPTV, seif, Wi-Fi , aer condiționat, facilități pentru ceai și cafea, dressing, balcon/terasă.

Localizare

Hotelul este așezat pe o plajă privată deosebită, la 26 km de orașul Bodrum. 

Descriere

Lujo Hotel, este construit pentru a oferi bucurie celor ce aleg să își petreacă vacanță aici. Arta și bucuria, ambele sunt principalii piloni ai conceptului acestui hotel pentru a crea un mediu complet unic. Lujo Bodrum, cu un stil arhitectural minimal, culori naturale și o vedere spectaculoasă la Marea Egee, imbină confortul și luxul cu un echilibru delicat și o rigoare artistică care conferă mai multă plăcere decât poate oferi o capodoperă. 

Facilitati hotel

Hotelul își întâmpina clienții cu receptive, lobby, bucătărie specială A la carte din 6 bucătarii, cu meniuri variate pentru copii, 7 baruri, patisserie, cofetărie și gelaterie, 3 piscine, piscine pentru copii, aquapark, centru wellness cu o suprafața de 1200 m2, lecții centru fitness, program extensiv de yoga, antrenor personal pilates, activități speciale , mini-club și loc de joacă pentru copii,parcare, plajă privată amenajată.  

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

TITANIC LUXURY COLLECTION BODRUM

Bodrum, Bodrum, Turcia

de la 960 /pers

CLUB FLORA HOTEL

Bodrum, Bodrum, Turcia

de la 175 /pers

37 % Oferta Speciala
SENSES BOUTIQUE HOTEL

SENSES BOUTIQUE HOTEL

Bodrum, Bodrum, Turcia

de la 265 /pers