schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotel Majestic Mamaia este pozitionat in centrul statiunii, la aproximativ 25 de metri de plaja. Hotelul asigură pentru servirea mesei 3 restaurante cu specific național și internațional, scena pentru spectacole, piscine exterioare, una pentru adulti si una pentru copii, sauna, jacuzii, loc de joaca pentru copii si parcare proprie gratuita, in limita locurilor disponibile. Hotelul Majestic Mamaia are 241 de camere duble, 13 apartamente si 8 camere duble family. Toate spatiile de cazare sunt dotate cu TV LCD, racitor tip minibar, aer conditionat, Wi-fi, pardoseala cu gresie, baie dotata cu cabina de dus sau cadita, cada in apartamente, uscator de par, uscator de rufe, sistem de acces pe baza de cartela. Hotel dispune de trei restaurante in care oaspetii pot servi masa: restaurantul International Majestic, restaurantul "La Protap" si restaurantul cu specific unguresc "La Dana la Ceaun". Terasele restaurantelor sunt amenajate in gradina de vara a hotelului, unica pe litoral, reprezentand o adevarat oaza de relaxare pentru turisti. Noptile de vara devin magice in acompaniamentul programului artistic live de pe scena special amenajata. Tarifele includ cazare şi mic dejun pentru 2 adulţi și un copil de până la 9 ani (neîmpliniți), iar valorile pentru suplimentele de masă (al treilea adult/copil plătitor) se adaugă în funcţie de pragurile de vârstă. Prânzul este obligatoriu în perioada 10.06 - 31.08.2022, se adaugă la tarifele cu mic dejun. Suplimentul all inclusive este opţional doar în perioada 10.06 – 31.08.2022, se adaugă la tarifele cu mic dejun şi prânz (servirea cinei în afara perioadei 10.06 – 31.08.2022 se va face a la carte sau bufet suedez în funcție de numărul de turiști din hotel).
Facilitati camere

Hotelul dispune de 241 camere duble, 8 garsoniere, 13 apartamente de lux. Camerele sunt dotate cu TV cablu, telefon, minibar, aer conditionat, baie cu dus, balcon, geamuri termopan, cartela magnetica pentru acces.

Facilitati hotel

Hotelul este construit pe o suprafata de 27 000 mp si renovat in totalitate. Hotelul pune la dispozitia turistilor sai: seif, camera de bagaje, internet, piscina, sala fitness, parcare, prosoape plaja, sauna, jacuzzi. Restaurantele a la carte se afla in gradina hotelului si va ofera meniu cu specific traditional romanesc si international. Restaurantul principal isi invita oaspetii sa participe la spectacole de divertisment cu seri tematice: seara romaneasca, karaoke, concursuri pentru copii si adulti.

Localizare

Hotelul Majestic este situat in centrul statiunii Mamaia, la o distanta de 50 m de plaja si in imediata apropiere a zonei de promenada (pietonala).

Harta