schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul Mandarin, este situat in centrul orasului Bodrum, la mica distanta fata de plaja, oferind oaspetilor sai doua piscine in aer liber si un centru Spa cu baie turceasca.
Facilitati camere

Toate camerele sunt luminoase si spatioase, decorate modern si detin urmatoarele facilitati: televizor, telefon, aer conditionat, seif, mini bar, articole de toaleta gratuite, uscator de par, baie privata si balcon.

Facilitati hotel

Hotelul ofera urmatoarele facilitati: restaurant, bar, terasa, gradina, piscina in aer liber, aqua park, loc de joaca, inchirieri biciclete, darts, tenis de masa, mini club, masaj, sala de fitness, sauna, camera de bagaje, schimb valutar, internet gratuit in zonele publice, magazin, serviciu de transfer, salon, room service, receptie deschisa non stop, parcare privata.

Website

http://www.mandarinresort.com.tr/

Localizare

Mandarin este un complex zugravit în alb, situat chiar in centrul orasului Bodrum, la 280 de metri sau la 2 minute de mers pe jos de plaja Marii Egee.

Descriere

Hotelul ofera conditii excelente turistilor ce doresc sa petreaca un concediu linistit, oferind o atmosfera relaxanta si placuta.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

TITANIC LUXURY COLLECTION BODRUM

Bodrum, Bodrum, Turcia

de la 960 /pers

CLUB FLORA HOTEL

Bodrum, Bodrum, Turcia

de la 175 /pers

37 % Oferta Speciala
SENSES BOUTIQUE HOTEL

SENSES BOUTIQUE HOTEL

Bodrum, Bodrum, Turcia

de la 265 /pers