schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



O piscină principală și o piscină pentru copii sunt la dispoziția clienților, precum și un bar la piscină, unde se pot bucura de băuturi răcoritoare, gustări sau mese ușoare pe tot parcursul zilei. Utilizarea sezlongurilor la piscina si plaja este gratuita. Bufetele în restaurantul principal sunt inspirate din bucătăria grecească și o atenție deosebită se acordă calitatii ingredientelor. Clientii se pot menține în formă vizitand sala de sport complet echipată a hotelului și sauna. Camerele eco diferă de celelalte tipuri printr-un mobilier si decoratiuni mai vechi, toate aceste camere fiind un pic sub nivelul parterului.
Facilitati camere

Wi-Fi gratuit, pat king- size, TV cu ecran plat, aer conditionat, uscator de par, minibar, jacuzzi, dus, articole pentru baie, terasa, seif, balcon, telefon, patut pentru copii (la cerere).

Localizare

Hotelul Maraton Beach, este situat in partea de est a insulei Thassos, la 20 metri de mare, in Kinira, a doar 4 km distanta de plaja Paradise si 8 km de Skala Potamia si Golden Beach. Proprietatea este situata la 10 minute de mers pe jos de centrul orasului. Oaspetii se vor bucura de vederi panoramice la Marea Traciei si de un acces usor la un port de feriboturi. 

Facilitati generale

Turistii pot servi masa la restaurantul a la carte, din incinta hotelului, bar la piscina, receptie 24 h, mic dejun bufet ( 7:00- 10:30), barul din receptie, piscina pentru adulti, piscina pentru copii, sezlonguri gratuite, loc de joaca, sala de fitness, sauna, living cu TV prin cablu, mini market- magazin cu suveniruri, camera de joaca, Wi-Fi gratuit;

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

16 % Oferta Speciala
BLUE BAY BEACH HOTEL

BLUE BAY BEACH HOTEL

Kinira, Thassos, Grecia

de la 106 /pers