schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul Marhaba Palace Kantaoui este situat in inima statiunii Port el Kantaoui, la 2 minute de mers pe jos de terenul de golf EL KANTAOUI GOLF COURSE (36 de gauri) si la numai 26 km distanta de aeroportul International Monastir.
Localizare

Hotelul este situat pe plata, in statiunea Port el Kantaoui. Medina şi Muzeul de Arheologie Sousse sunt la doar 15 minute de mers cu maşina. Portul El Kantaoui se află la doar 5 minute de mers pe jos.

http://www.marhabahotels.tn/marhaba-palace/

Facilitati camere

Camerele hotelului au aer condiţionat şi un balcon cu vedere la grădină sau la plajă. Acestea au baie privată, TV prin satelit şi uscător de păr.

Facilitati hotel

Acest complex  are o locaţie excelentă la Marea Mediterană şi oferă o plajă privată, 2 piscine în aer liber,un centru de fitness şi multe facilităţi sportive,cum ar fi mini-golf, tenis, squash şi sporturi nautice, 2 restaurante care servesc specialităţi internaţionale şi locale, precum şi 2 baruri, unul la piscină şi altul pe plajă. Oaspeţii au la dispoziţie facilităţi de grătar pe plajă şi un club de noapte. Centrul SPA al hotelului are o piscină interioară încălzită, un hamam şi un centru de frumuseţe, unde oaspeţii pot beneficia de tratamente corporale.

 

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

18 % Oferta Speciala
IBEROSTAR SELECTION KANTAOUI BAY

IBEROSTAR SELECTION KANTAOUI BAY

Sousse, Tunisia, Tunisia

de la 83.5 /pers

33 % Oferta Speciala
SENTIDO BELLEVUE PARK

SENTIDO BELLEVUE PARK

Sousse, Tunisia, Tunisia

de la 173.5 /pers

14 % Oferta Speciala
MARHABA CLUB

MARHABA CLUB

Sousse, Tunisia, Tunisia

de la 104 /pers