schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Facilitati camere

Hotelul este construit cu 6 etaje si detine 267 de camere elegante si moderne, toate prevazute cu aer conditionat, baie cu produse de toaleta, telefon, seif, uscator pentru par, mini-bar, acces la internet contra cost, room service, facilitatii pentru prepararea de ceai si cafea, Tv LCD/ satelit.

Localizare

Marriott Beach Resort este situat in statiunea Hurghada, la 8 km de centrul cartierului Al-Dahar si 10 minute de aeroportul international.

Frecventat de clienti fideli, Hurghada Marriott Beach Resort oferă ocazia de a petrece o vacanta perfecta la malul Mării Roșii. Cu servicii de 5 stele, personal atent la detalii, meniu variat si bogat, hotelul este foarte apreciat de oaspetii sai, an de an.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitie receptie 24h, zona de lobby, 5 restaurante, 6 baruri, Wi-Fi, piscine exterioare, cabinet medical, sali de conferinta, centru Spa, salon de infrumusetare, bancomat si centru de schimb valutar, , internet cafe -"Marrnet Cafe", magazine, zona de joaca, piscina pentru copii si programe speciale de animatie, centru fitness complet echipat, sauna, sala de jocuri, terenuri de tenis si squash, parcare gratuita, inchirieri masini, centru de scufundari, sprturi nautice, privata cu nisip fin.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

GRAVITY HOTEL & AQUA PARK HURGHADA ( EX SAMRA BAY

Hurghada, Hurghada, Egipt

de la 202.5 /pers

9 % Oferta Speciala
GOLDEN BEACH RESORT

GOLDEN BEACH RESORT

Hurghada, Hurghada, Egipt

de la 180 /pers

18 % Oferta Speciala
CAVES BEACH RESORT

CAVES BEACH RESORT

Hurghada, Hurghada, Egipt

de la 144 /pers