schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Mauricia Beachcomber Resort & Spa este situat intr-o locatie plina de viata, la o scurta plimbare de-a lungul plajei pana in centrul satului plin de viata Grand Baie. Toate camerele sunt orientate spre mare, cu exceptia superbelor apartamente pentru familii, care sunt situate intr-o zona de „sat de familie” din gradini. Pentru luna de miere exista, de asemenea, o gama de trei apartamente pentru luna de miere, care au propriile lor piscine. Localizare: hotelul este situat in apropiere de Grand Baie Public Beach si la 46 km distanta de Aeroportul Sir Seewoosagur Ramgoolam. Facilitati hotel: club pentru copii, divertisment de seara, transfer de la și/sau la aeroport, acces imediat la plajă, spa și centru de wellness, sală de fitness, restaurant, parcare gratuită, bar, zonă de plajă privată. Dotari camere: balcon, WiFi gratuit, vedere la gradina, aer conditionat, baie privata, TV cu ecran plat, Terasa, Minibar. Servicii contra cost: serviciu de transfer, serviciu de curatatorie si calcatorie, snorkelling, scufundari, facilitati sporturi nautice, pescuit, echipament tenis, biliard, masaj, sala fitness, spa si centru wellness, sauna, jacuzzi. IMPORTANT: Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ. Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip servicii incluse/ neincluse si altele, fara a notifica in prealabil. Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului.
Localizare

Situat in Grand Baie, Mauricia Beachcomber Resort & Spa are vedere la golf si ofera deschidere spre plaja. Acesta se afla la cativa pasi de centre comerciale, restaurante, baruri, optiuni de viata de noapte si cazinouri.

Website

https://www.beachcomber-hotels.com/en/hotel/mauricia-resort-spa

Facilitati hotel

Complexul ofera camere luminoase si spatioase, cu aer conditionat si vedere la gradina sau la mare. Fiecare unitate are TV cu canale prin satelit, minibar, baie moderna si terasa sau balcon privat.

Complexul gazduieste 2 restaurante, printre care restaurantul principal Les Quais si Le Nautic, care propun mese pe plaja. Popular printre oaspeti, Barul Bay Watch are vedere la piscina si ofera divertisment cu muzica live, DJ in fiecare seara sau spectacole traditionale.

Centrul spa, dedicat wellness-ului si frumusetii ofera tratamente relaxante. Alte facilitati includ o sala de gimnastica moderna, cu sauna si hamam, iar oaspetii mai activi au la dispozitie mai multe sporturi terestre si acvatice. Acestea includ tenis, volei pe plaja, schi nautic si hidrobiciclete.

Complexul poate organiza diverse excursii, inclusiv tururi cu barca cu podea de sticla si scufundari. Proprietatea pune la dispozitie si un serviciu de inchirieri de biciclete.

 

Harta