schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Merrils Beach Resort II se află in Negril, la cațiva pași de Plaja Negril, și pune la dispoziție o piscină in aer liber, o grădină, o terasă și parcare privată gratuită. Acest hotel de 3 stele oferă WiFi gratuit, facilități pentru sporturi acvatice și room-service. Proprietatea oferă divertisment de seară și un serviciu de concierge.

Acest hotel pune la dispoziție camere cu aer condiționat, dulap pentru haine, cutie de valori, televizor cu ecran plat, balcon și baie proprie cu duș. Baia proprie oferă o cadă și un uscător de păr. La Merrils Beach Resort II, fiecare cameră este dotată cu lenjerie de pat și prosoape.

Oaspeții cazați la Merrils Beach Resort II au la dispoziție un mic dejun tip bufet. Acest hotel are un restaurant care servește mancăruri din bucătăria caraibiană. La cerere, sunt disponibile și preparate vegetariene, vegane și fără gluten.

In Negril și in imprejurimi, oaspeții cazați la Merrils Beach Resort II pot desfășura diverse activități, printre care caiac-canoe. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Sangster, situat la 77 km de Merrils Beach Resort II.

Harta