schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Localizare

Hotelul Mitsis Rinela Beach Resort & Spa este situat in statiunea Kokkini Hani, langa plaja. Parcul acvatic Water City se afla la 1 kilometru distanta iar Creta Aquarium la 2 kilometri. Acvariul din Creta este la doar 2 km, iar Watercity se află la 1 km. Mitsis Rinela Beach Resort & Spa se află la 10 km de Aeroportul Heraklion și la 12 km de centrul orașului. 

Facilitati hotel

Hotelul dispune de: receptie deschisa 24 de ore, prosoape de plaja (cu depozit), doctor la cerere (contra cost), internet corner (contra cost), spalatorie (contra cost), sezlonguri & umbrele, inchiriere masini, magazin de bijuterii, lobby lounge, minimarket, prosoape pentru piscina (contra cost), seif (contra cost), magazin de suveniruri, birou de informare turistica, discoteca, teatru in aer liber, sala de bridge, coafor si si parcare, restaurant principal, restaurant a la carte, restaurant cu specific chinezesc, taverna situata pe plaja, beach bar, pool bar, bar principal, 2 piscine exterioare cu tobogane, teren de tenis, ping-pong, centru de sporuri nautice (contra cost), centru SPA cu piscina interioara (contra cost).

Facilitati camere

Camerele au in dotare: balcon/terasa, papuci si halate, prosoape de plaja (cu depozit), incalzire centralizata, menajera, feon, aer conditionat cu unitate individuala, mobilier modern, canale muzicale, aparat de preparare a ceaiului/cafelei în toate camerele, prosoape pentru piscina (cu depozit), canapea, serviciu trezire, cosmetice de baie, baie cu cada sau dus, TV satelit-cablu, dulap, telefon direct, spalatorie (contra cost), vin de casa & cos cu fructe - la sosire, minibar, canale cu muzica & sport, seif (contra cost) si internet wireless (contra cost).
 

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

ANNA APARTMENTS

Kokkini Hani, Creta-Heraklion, Grecia

de la 159 /pers