schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Profil: Pentru relaxare / odihna

Localizare Situat in statiunea Eforie Nord, la 100 m de plaja.

Descriere:  Hotelul este clasificat la categoria de 4* (patru stele), are 59 de camere, din care: 33 de camere duble superioare cu pat matrimonial 160*200 cm si pat suplimentar 90*200 cm si 26 de camere duble standard cu pat matrimonial180*200 cm. Unele camere au vedere laterala la mare din balcon.

Camere: Dispune de camere dotate cu pat matrimonial si pat suplimentar, sau doar cu pat matrimonial, baie proprie, balcon, tv-cablu, minibar, aer conditionat si internet wi-fi.i.

Facilitati: 
- piscina, piscina copii- gratuit. Paturi pt piscina- gratuit- in limita paturilor disponibile
- plaja privata pentru clientii hotelului situata in fata hotelului Union
- parcare auto- gratuit- in limita locurilor disponibile
- loc de joaca copii, gradina, terasa
- internet wirless- gratuit
- pastrari valori- gratuit
- la receptie- telefon fix si e-mail

Servicii masa: 
- in perioada de varf, respectiv 07.07-27.08 se vor valorifica obligatoriu servicii de cazare cu masa. La tariful de cazare se va adauga 75 lei/zi/pers.
- serviciul de masa- demipensiune va fi asigurat in sistem bufet suedez asistat si va cuprinde ciorbe, fel principal, deserturi, bauturi alcoolice (vin), suc.
 - in celelate perioade se pot valorifica sejururi cu masa optional, in sistem a la carte, valoarea minima recomandata fiind de 50 lei/zi/pers.

Pentru copii, tariful pentru mic dejun se calculeaza astfel: 
- 0-4.99 ani gratuit
- 5-9.99 ani 50% din mic dejun (15 lei/zi)
- peste 10 ani 100% mic dejun (30 lei/zi)
Pentru copii, tariful pentru demipensiune se calculeaza astfel: 
- 0-4.99 ani gratuit
- 5-9.99 ani 50% din demipensiune, respectiv 40 lei/zi
- peste 10 ani 100% respectiv 75 lei/zi

Facilitati copii: 
- in camera dubla se pot caza maxim 2 adulti si 1 copil
- in camera dubla superioara (tripla) se pot caza maxim 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti
- pentru copii intre 0-3 ani se ofera gratuit patut pentru copil, la solicitarea turistilor si in limita patuturilor disponibile
- patul suplimentar poate fi solicitat, optional, doar pentru camerele duble. Tariful pentru pat suplimentar este de 50 lei/noapte
- pentru copii cu varsta mai mare de 14 ani, se achita 50 lei pentru pat suplimentar daca cazarea se face in camere dbl

Plaja:  
- hotelul detine un sector privat de plaja, situat in fata hotelului Mondial
- accesul la plaja privata a hotelului se va face gratuit, in pretul camerei fiind incluse si doua sezlonguri, indiferent de configuratia camerei sau apartamentului
- incepand cu al 3-lea sezlong solicitat, tariful de inchiriere sezlong prin agentie este de 20 lei/zi indiferent de perioada

Info utile:
- tarifele includ micul dejun pentru 2 persoane, 2 sezlonguri la plaja privata si TVA. Tariful pentru camera single este de 80% din valoarea unei camere cu doua paturi. In perioada de varf nu se valorifica camere in regim single. 
- tariful de cazare include micul dejun in valoare de 30 lei/persoana/zi si 2 sezlonguri la plaja privata indiferent de tipul de camera ales
- servicii suplimentare de mic dejun suplimentar, masa, inchiriere sezlong pot fi achizitionate si direct la receptia hoteluluicu mentiunea ca, acestea pot fi diferite (mai mari) fata de cele transmise agentiei.

Atractii in zona: teren de golf (la maxim 3 km), Manastirea ,,Sf. Maria Techirghiol, Plaja Debarcader, parc acvatic - Aqua Park, Roata Panoramica, Portul turistic Eforie.

Incepand cu sezonul 2022 se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 3 lei/persoana/zi, conform HCL. 325/17.12.2021. Persoanele cu dizabilitti si copiii sub 14 ani sunt scutiti de la plata acestei taxe.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Aqvatonic - Steaua de Mare

Eforie Nord, Jud. Constanta, Romania

de la 2271.41 Lei/pers