schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul Arsena face parte din lantul MPM Hotels si ofera numeroase facilitati, atat pentru copii cat si pentru adulti, conditii de cazare foarte bune, un sistem Ultra All Inclusive bogat si variat si servicii de buna calitate. Plaja cu nisip fin si proximitatea Nessebarului istoric fac din MPM Arsena un hotel indragit de turisti si o optiune pentru o vacanta reusita.
Facilitati camere

Toate camerele sunt dotate cu  baie cu cada sau dus, uscator de par, cosmetice de baie, TV LCD, telefon, minibar, seif, conexiune Wi-Fi (gratuit), aer conditionat centralizat, balcon.

Descriere

Hotel Arsena face parte din lantul MPM Hotels si ofera numeroase facilitati, atat pentru copii cat si pentru adulti, conditii de cazare foarte bune, un sistem Ultra All Inclusive bogat si variat si servicii de buna calitate. Plaja cu nisip fin si proximitatea Nessebarului istoric fac din MPM Arsena un hotel indragit de turisti si o optiune pentru o vacanta reusita.

Localizare

Hotelul se afla chiar pe plaja si la numai 200 de metri de centrul statiunii.

Website

https://mpmhotels.bg/hotel/hotel-arsena/

Facilitati hotel

Hotel MPM Arsena ofera receptie, lobby, restaurant principal cu terasa, lobby bar, piscina exterioara cu sectiune pentru copii, bar la piscina, piscina interioara, loc de joaca pentru copii, Wi-Fi , centru Spa, biliard, tenis de masa, pilates, gimnastica acvatica, mini club, animatie pe timpul zilei si spectacole de seara, parcare.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

SOL NESSEBAR PALACE HOTEL

Nessebar, Bulgaria

de la 267 /pers

SOL NESSEBAR BAY MARE HOTEL

Nessebar, Bulgaria

de la 234.5 /pers

BILYANA BEACH

Nessebar, Bulgaria

de la 261.5 /pers