schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



O renovare recentă a dat un aspect proaspăt și o atmosferă elegantă în care arhitectura distinctivă a hotelului se îmbină în armonie cu natura înconjurătoare și cu satele frumoase din jurul Platanias, Maleme și Spilia. Hotelul Chryssana Beach este construit la numai 25 de metri de mare și de Majoritatea camerelor oferă o vedere magnifică la Marea Cretei, confortabile și dotate cu toate facilitățile moderne. Vă puteți relaxa la piscina mare, înconjurată de o grădină plină de culoare, în timp ce savurați o băutură sau o gustare plăcută și răcoritoare. În hotelul nostru veți găsi tot ceea ce este necesar pentru a face șederea dumneavoastră în Chania o experiență de neuitat.
Localizare Hotel

Hotelul se află la doar 25 m de plajă, 29 km de Aeroportul Internaţional Chania, în localitatea Kolymbari. De asemenea localitatea Platanias, cu barurile şi cafenelele sale, este situată la 10 de minute de mers cu maşina, iar oraşul pitoresc Chania se află la 22 km.

Facilitati Hotel

Hotel Chryssana complet renovat in 2012 dispune de restaurant unde se servesc preparate din bucătăria cretană cât şi mediteraneană, o gradină, bar , piscină, salon de masaj.

Facilitati camere

Camerele dispun de baie proprie cu duș sau cadă, uscător de păr, articole de toaletă, conexiune la internet Wi-Fi, aer condiționat controlat individual / încălzire, televiziune prin satelit, telefon, seif, mini bar, frigider, balcon cu vedere la mare / gradină / piscină.

Harta