schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul Mura este situat pe plaja, intr-un loc linistit si unicat, in aproprierea Rezervatiei Naturale Baltata. Ultima renovare a fost in anul 2011.
Localizare

Hotel Mura este localizat chiar pe plaja din statiune, la 900 m de aleea principala. Cea mai apropiata statie de autobuz se afla la distanta de 1,2 km, iar la inca 100 m se afla parcul acvatic.

Descriere

Situat pe malul marii, hotelul Mura este localizat intr-un loc linistit si unicat in aproprierea Rezervatiei Naturale Baltata. Hotelul ofera servicii all inclusive si camere cu aer conditionat, mobilate si balcon cu vedere la mare sau parc, care au fost renovate in anul 2011. 

Facilitati camere

Camerele sunt dotate cu balcon, aer conditionat, vedere la mare sau la parc, baie cu dus, uscator de par, televizor, telefon, minibar.

Facilitati hotel

Piscina exterioara, piscina interioara, jacuzzi, restaurant, lobby bar, birou de schimb valutar, lift, seif la receptie (contra cost), conexiune la internet (internet cafe - contra cost, wireless in lobby si lobby bar- contra cost), birou-rent-a-car, masaj (contra cost), mini-market, coafor (la 150m), fitness (la 150m), 2 sezlonguri si o umbrela / camera la piscina si la plaja. 

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

FLAMINGO GRAND HOTEL & SPA

Albena, Bulgaria

de la 336 /pers