schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Facilitati camere

Hotelul detine 390 de camere si apartamente spatioase, dotate cu aer conditionat, balcon/terasa, telefon, Tv LCD/satelit, seif, mini-bar, baie cu dus/cada si produse de toaleta, uscator pentru par.

Facilitati hotel

Hotelul oferta turistilor sai: receptie 24h, lobby, 5 restaurante si baruri, sali de conferinta, 4 piscine, dintre care 3 sunt incalzite in timpul iernii, parc acvatic cu 3 tobogane, program de animatie, sporturi de apa, centru de scufundari, centru de fitness si Spa, salon de infrumusetare, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, magazine, programe de divertisment, sporturi acvatice, mini-club, loc de joaca pentru copii si piscina exterioara incalzita in timpul iernii, plajă privată.

Localizare

Tropitel Naama Bay se află chiar în inima zonei comerciale şi de divertisment din Sharm El Sheikh. Parcurile naţionale Nabq şi Ras Mohamed sunt situate la 15 minute de mers cu maşina.
Situat ideal în inima Golfului Naama, hotelul imbina perfect arhitectura cosmopolita cu ospitalitatea calda, egipteana, pentru a oferi tuturor clientilor sai o experienta de neuitat.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

FALCON NAAMA STAR HOTEL

Naama Bay, Sharm El Sheikh, Egipt

de la 82.5 /pers