schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Complexul nou construit oferă multe opțiuni de cazare, de la camere simple cu vedere la oraș până la vedere la mare și suite private cu piscină și unități de cazare pentru familii, împreună cu o multitudine de facilități precum o piscină în aer liber și un club de piscină și un centru de wellness de 450 mp cu piscină interioară, Spa și sală de sport. Hotelul are acces direct la plaja de nisip din Rethymno și la apele de smarald ale Mării Cretei. Camerele, apartamentele și terenurile nou construite au un oarecare minimalism și oferă oaspeților tehnologie de ultimă oră. Personalul experimentat vă va oferi o experiență de neegalat a ospitalității grecești și se va strădui să vă depășească așteptările Fie că este vorba de afaceri sau de plăcere, veți descoperi că facilitățile de înalt nivel vă vor satisface toate nevoile și chiar mai mult. Orașul Rethymno are o istorie lungă, începând din epoca preistorică și primele civilizații ale zonei până la ocuparea mai recentă venețiană și otomană a orașului, care sunt încă evidente la arhitectura și siturile istorice care încă se află în oraș.
Localizare

Situat în orașul Rethymno, la câțiva pași de plaja Rethymno, Nautilux Rethymno by Mage Hotels oferă cazare cu un restaurant, parcare privată gratuită, o piscină sezonieră în aer liber și un centru de fitness. La 1,5 km de plaja Platanes și la 2,9 km de plaja Adelianos Kampos, proprietatea are un bar și o grădină. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Chania, situat la 38 km de hotel.

Facilitati Hotel




Nautilux Rethymno by Mage Hotels oferă cazare cu un restaurant, parcare privată gratuită, o piscină sezonieră în aer liber și un centru de fitness.
Oaspeții se pot bucura de centrul spa și de wellness, pot face o baie în piscina interioară.

Facilitati camere

Camerele sunt dotate cu TV cu ecran plat, lenjerie de pat, prosoape și baie privată. Toate unitățile de cazare de la Nautilux Rethymno by Mage Hotels au aer condiționat și dulap.

Harta